Skip to content

Copenhagen International Dance Festival 2021

ÅRET HVOR DET UMULIGE BLEV MULIGT

Copenhagen International Dance Festival 2021 har på trods af Corona restriktioner formået at gennemføre alle sæsonens planlagte aktiviteter alle under hensyn til gældende restriktioner og retningslinier. Takket være stor forståelse, kontinuerlig omstillingsparathed og velvilje fra samarbejdspartnere, fonde, kunstnere, produktionsteam og ikke mindst et entusiastisk publikum og det umulige blev muligt.

Turneen “Come Dance With Me” med 120 forestillinger på 31 locations blev afviklet udendørs og blev spillet for mange af de institutioner, vi skulle have besøgt indendørs. De offentligt tilgængelige forestillinger blev frem til medio juni afviklet som pop-up forestillinger, og på denne måde kunne festivalen overholde publikumsrestriktionerne. Fra medio juni har festivalen kunnet besøge de institutioner, hvor alle var vaccinerede og med glæde gennemføre resten af forestillingerne som planlagt.

De 10 gæsteforestillingerne med verdenskompanigerne Hodworks (HU) og Spellbound (IT) blev successfuldt gennemført i juni måned, hvor alle restriktioner kunne blive overholdt.

Ud af festivalens 4 ugers masterclasses og artistic talks blev 3 uger rykket til juni. En uge blev gennemført online tidligere på festivalsæsonen med tilslutning både fra Danmark og udlandet.

Festivalen modtager enorm positiv feedback fra publikum, kunstnere og samarbejdspartnere.

Rapport 2021